man kan inte alltid ha rätt!

jag orkar inte ens nästan hålla på? hon måste ju skämta med oss? Då går vi till rektorn och ber henne bygga om matsalen så vi på bg hinner trycka i oss 8000 kalorier per dag! "vi ska bete oss som elit idrottare!! Kolla på sanna kallur". systrarna hade en kanelbulle var som dom hade tänkt äta, sedan tänkte dom efter, näe vi kommer inte vinna några OS-guld om vi äter den, tänk om vi står där utan guldet och sedan åt vi den? så dom avstod kanelbullen för den var inte inplanerad i kosten, nu blev det dock inget os-guld för kallur ändå, eftersom hon ramlade på första häcken... kanske skulle tagit kanelbullen så hon hade fått lite socker och lite extra energi så hon hade orkat lyfta på benen?

Du kan inte alltd vinna och ha rätt. Det funkar inte!
Det går överstyr när david ådvall säger till dig att vi ska göra något annat för vi inte kommer nån vart inom debatten om ombyggandet i MATSALEN! Van fan? säg inte att vi ska ta vara på träningstiden och sedan sitter vi och diskuterar massa skit om saker vi inte kan göra något åt? Bygga om i matsalen? kom igen nu fan?
Okej att om vi vill bli elitidrottare måste vi steppa upp vår träning och börja jobba hårdare och förbereda oss för en högre nivå med träning, men om inte alla har den ambitionen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0