yo

Dålig uppdatering nu på senaste men har inte pallar skriva något.
igår var det stan med massvis med folk :) Hittar massa shorts som jag tänker köpa, lite linnen och annat gott med! Sedan drog vi JVgrillen, det finns bara en sak att säga JVgrillen är the shit. Jumbo mål är något för hungriga män! 2x 200 burgare och massvis med pommes!
Festandet på kvällen slutade med ett stabilt kubblir hos mig! sedan drog vi till max och chillade.
det var crusing igår = fööööör mycket bönder på gatornaidag får vi se vad som händer, ska plugga nu ialla fall!
pusshej


-

Nu sitter jag här, sjuk och skadad... Malin och malins mamma är och handlar lite mat åt mig så jag klarar mig igenom kvällen och morgondagen(tack). Har feber som ett as och det känns som att mitt huvud ska sprängas.. Fantastisk känsla!hejdå

tisdag

kom tillbaka till luleå imorse.. sov dåligt på tåget så hade inte orken att gå på morgonlektionerna så jag glider iväg till skolan nu, jag och mina kryckor...

skriver något ikväll.
puss

:)

16.35 bär det av, destination götet, och hem till familjen!

finns inget hat.


pusshej

asddsdffdsdgfdrob

Nu sitter jag här och gör inget. Försöker slå nytt rekord i winterbells, men det går verkligen inte alls eftersom jag ramlar ner efter 10 bjällror och rekordet ligger på nått tal med 27 nollor efter....
Ett spel ni borde pröva efter ni har spelat winter bells är tiger kycklingstuds, FANTASTISKT!  http://www.tigerligan.com/SpelLek/Spel/kycklingstuds/kyckling.asp  gå in och spela!

Shii -im out

plugg

nu sitter vi här jag och rob och fet pluggar på våran vetenskapligarapport!

och nu är den klart!
Sitter nu och fixar med Mitt spotify program som fjompen och yxan hjälpte mig med! det är underbart!

ska sova nu, pusshej

tja,

Dålig uppdatering nu, men men. Sånt man får ta.
Idag var det sol, och jag är känslig av vissa anledningar och det visade sig av att jag blev röd av att vistas i solen mer än 10 minuter :P
Ikväll blir det grill med lite folk, det ska bli najs, bara vädret inte sviker och det börjar snöa mitt i allt.
Mest troligt bodenbadet imorgon med folk från klassen + lite annat smått och gott :) Ska duscha nu, pusshej! Skriver nog mer ikväll!

asdsdgdsfgdfg

Rob skickade en video till mig, den får tala för sig själv!


man kan inte alltid ha rätt!

jag orkar inte ens nästan hålla på? hon måste ju skämta med oss? Då går vi till rektorn och ber henne bygga om matsalen så vi på bg hinner trycka i oss 8000 kalorier per dag! "vi ska bete oss som elit idrottare!! Kolla på sanna kallur". systrarna hade en kanelbulle var som dom hade tänkt äta, sedan tänkte dom efter, näe vi kommer inte vinna några OS-guld om vi äter den, tänk om vi står där utan guldet och sedan åt vi den? så dom avstod kanelbullen för den var inte inplanerad i kosten, nu blev det dock inget os-guld för kallur ändå, eftersom hon ramlade på första häcken... kanske skulle tagit kanelbullen så hon hade fått lite socker och lite extra energi så hon hade orkat lyfta på benen?

Du kan inte alltd vinna och ha rätt. Det funkar inte!
Det går överstyr när david ådvall säger till dig att vi ska göra något annat för vi inte kommer nån vart inom debatten om ombyggandet i MATSALEN! Van fan? säg inte att vi ska ta vara på träningstiden och sedan sitter vi och diskuterar massa skit om saker vi inte kan göra något åt? Bygga om i matsalen? kom igen nu fan?
Okej att om vi vill bli elitidrottare måste vi steppa upp vår träning och börja jobba hårdare och förbereda oss för en högre nivå med träning, men om inte alla har den ambitionen?

Sunday bloody sunday

Åkte longboard med viktor och det slutade med att vi åkte bort mot skurholmen och hittade lite backar. Först hitta vi en lååååång brant backe på andra sidan vägen från bg-byn, när vi var längst ner och åkte fett snabbt skulle svänga åt sidan insåg vi att det inte gick att svänga åt sidan, jag hoppar av och löper som fan och hoppar över ett staket medans viktor kastar sig av och landar med ryggen rätt i ett dike! han tappade luften och lite så, men annars var det lugnt. Sedan rörde vi oss bort mot kronanbacken(bilvägen). Otroligt skoj, det var som en skidbacke. Vi åkte den några gånger, det är ett måste ni som kan åka!!

Har letat efter denna videon ett tag, men har inte kommit på vad den heter men rob kom på det! Fantastisk video!


pusshej

söndag är alltid söndag.

Idag var det städdag hos Brehm/sellins, vi städa allt som gick att städa typ, nästan ialla fall.
Nu ska jag ut och leta backar med viktor, bra glid med våra longboards.! Skriver nog något ikväll, men man vet ju som sagt aldrig med mig...
pusshej


what up

Hemma! Blev inget efter duschen, stressade in till stan och tryckte en kebabrulle med jonte.
Det slutade med att vi låg i soffan och kollade på Quarantine, värsta dampfilmen någonsin tror jag, det funka verkligen inte! Det är rec fast amerikanska. Det handlar om en ett lägenhetshus som blir smittat med rabies och alla som blir bitna får viruset och börjar springa runt och bita alla som inte har det! TIll slut är hela huset efter 2 personer som låser in sig och hittar ännu en smittad och blir uppätna... blö...

Kan bli så att det är sängen som gäller nu! frågan är om det blir så mycket sömn... har rabies människorna i huvudet :P

im out

King JamesSe och njut, skriver efter jag har duschat ! puss

night rider

finns inget hat, ni som har kan ju posta en kommentar och en försöka övertala mig att det är ett dåligt program!


im out.

vad ska man säga?

Läste på GP (göteborgsposten), har skrivit en artickel om massa forskningar och undersökningar.


Göteborgare roligast Ha, ha, ha! Grattis alla göteborgare! Ni är roligast, talar roligast och har de roligaste skämten.

Mitt i vetenskapsveckan kommer en synnerligen trovärdig och seriös forskningsrapport om svenskarnas humorpreferenser. Det är en riksomfattande undersökning som presenteras av den vetenskapligt högtstående tv-kanalen Comedy Central. Kanalen sänder uteslutande amerikansk humor och är därför helt opartisk och sanningsenlig. Inte mindre än 1500 personer har besvarat frågor i en "Skrattometer".

Och alla hårt prövade göteborgare ska naturligtvis suga i sig det som man mycket väl skulle kunna betrakta som guld i Humor-SM. Nästan en tredjedel av svenskarna tycker nämligen att de roligaste personerna kommer från Göteborg.

Och de roligaste dialekterna är götebôsskan och väärmlännskan. En Göteborgare behöver i princip bara öppna munnen för att få skrattarna på sin sida. En Stockholmare måste jobba hårdare för att få med sig skrattarna - i den mån det över huvud taget är möjligt.

Med denna bakgrund skulle man kunna tro att Albert och Herbert eller Oldsberg var i topp på Roligast-i-Sverige-genom-tiderna-listan, men den ser ut som följer: Hasse&Tage (34 procent), Robert Gustavsson (20) och Gösta Ekman (7).

Däremot är ordvitsar svenskarnas roligaste skämt, följt av ironi och buskis. Här kan väl Göteborg anses som segrare också. Och Oldsberg får en liten upprättelse. Det mest beklämmande med denna undersökning är att hela 27 procent av svenskarna anser sig vara "jättefestlig". Det är antagligen de där "jättefestliga" prissarna som dyker upp på fester och gapskrattar åt sina egna skämt.

Gapskrattet är för övrigt det vanligaste skrattsättet enligt underökningen. Särskilt i Göteborg. Endast 19 procent fnissar. Låt oss glädjas åt denna seriösa vetenskapliga forskningsrapport. Göteborg är helt enkelt humorns huvudstad.

Ta bara fullmäktigedebatten i går kväll. Där sa en politiker, när en segdragen fråga om äldre sjuka människor äntligen skulle avgöras: "Det är bra att vi nu kan slå sista spiken i denna kista". Dä ä änna gôrskoj hela tiden.

jag kan inte vara mer än stolt :P


tisdag.

idag var det utelöpning på morgonen... det var väl sådär. Inte så tungt faktiskt, förväntade mig värre. tack till bo som skona oss med att vi bara fick springa 6 långa intervaller runt udden och sedan lite backlöpningar!

På eftermiddagen var det eftermiddagsträning hahaha :P.. när jag och robin skulle ner så tog vi framsidan utanför matsalen för jag hade min longboard, vi åkte 2 på, och det gick faktiskt oväntat bra i backen tills vi kom ner och skulle svänga till höger och vi åkte rakt till vänster, det slutar med att jag ramlar på ryggen och sparkar till brädan lite så robin ramlar av och slår i armbågen och handen. lite blod har aldrig skadat right? vi ligger på marken och skrattar som fan i typ 5 minuter, fantastiskt roligt var det :p Det var en tjej utanför hallen som tittade, vette fan vad hon hade och säga om det, eftersom vi låg kvar och skrattade så fattade hon nog att ingen av oss dog, sedan måste hon ha trott att vi var efterblivna eller något annat eftersom att robin blödde och jag typ bröt ryggen och vi låg och skrattade.

ska äta och sova nu, fantastiskt ont i magen :(
puss

haha

fatastiskt.. ett fängelse i Filippinerna :Pny dag

hur är läget? somnade jätte sent, kunde inte sova som vanligt. hade glömt ställa klockan men vilken tur att morfar ringde klockan 10 och väckte mig eftersom att jag ska göra så mycket idag... älskar dig morfar! :)
Kan bli en bra grillning ikväll, bra väder och allt :)
ska röra mig för nu, peace


yo yo

Tja, kvällen på grace igår var väl sådär... folk var borta och det var ganska dålig musik. Förfesten hos tove b var najs, tills folk började skicka ut sms från min mobil...
Är hos rob och ser sweet 16, 2 indiebrudar som ska ha fest... och det kommer gå åt helvete...
Flink har köpt 6 liter cola till mig så nu har jag så jag klarar mig ett tag, tack flink! :)

Chillar hos rob nu, postar något ikväll med!
puss

RSS 2.0