.

yo- vette fan vad jag ska skriva. Har som inget att skriva om, allt går bara jävligt tungt nu. lägger in en trogen youtube video istället.


im out

stockholm

ni som går på kungs har sett att dom har satt upp ett galler i trappen så man inte ska kunna hoppa från sjuan ner till bottenvåningen. Det är ganska stora hål, kanske 10 cm stora. Det är som stora hål.
När erica "stockholm" andersson ser det så säger hon, åh kolla dom har satt upp ett galler här, jag ba, a så man inte ska kunna hoppa från sjuan till botten, då säger hon, det är ju så man inte ska kunna spotta ? eh. nej erica? hålen är ju så stora så man kan kasta ner en flaska emellan. om hålen är så stora så är det antagligen inte för att man inte ska kunna spotta erica? jo...      okej...

my man (min man) tobbe kommer idag, fett med skoj vi ska ha i helgen!!
ska bege mig nu, pusshej

sweet låt med sweet video

teater

idag tvingades vi med på teater och det var faktiskt oväntat nice. Den hade sina stunder. En av dom var ju när spasmer tjejen som bara har skrikit och varit jobbig börjar räkna upp dom killar hon har varit med, och det kommer fram lite random namn, men sedan säger hon: "jimmy, ja basketspelaren" och alla börjar skratta och kolla på jimmy, fett skoj!

im out

Ryan!!

Vad kan man säga mer än att han är inne och briljerar igen!


nöjd kille?


jaha, du kom tillbaka igen vintern?

jag har beslutat mig för att sluta svära. I alla fall dra ner på det, min mamma har sagt åt mig många gånger, och nu har en viss person taggat mig på bild på facebook (ni vet med alla olika gubbar). Jag fick "the one that always swears", även fast det var ett skämt, så tror jag det ligger något i det. så jag ska skärpa mig, sounds good mamma?

När jag hade varit och handlat på ica så skulle jag gå hem, och det var kallt och jag ville hem till min säng, när jag går där utanför statiol så sneddar jag över och går över stora vägen så det går snabbare, idag ställde jag mig frågan vilken väg jag skulle snedda över statiol. Isbacken eller snöspåren... Jag hade en icapåse och en träningsbag så jag sa till mig själv om jag går i isbacken och ramlar så kommer slå mig allt i min påse kommer gå sönder och jag kommer få ont för jag landar på ansiktet. Så jag valde att ta snöspåren, det är 1 meter snö, sedan kommer asfalten igen. det är många som har gått där, så det är som spår, men första steget så klev jag på snön där ingen hade gått och det höll. så jag tänkte, varför inte gå hela vägen UPPE PÅ snön, nästa steg så var min converse sko 1 meter under ytan... jag plumsar 3 steg och blir blöt som fan. medans jag plumsar så tänker jag tanken," jag ramlar inte ialla fall" när jag klev ner på asfalten så är det sånna spår efter fötter och halt som *an, så jag ramlar ju så klart, problemet är bara att det står en hyrbil där som jag ger världens karate spark. Jag reser mig upp, kollar om någon såg mig och sedan springer där ifrån.. :P

Svenska nationella imorgon, måste skriva vidare på mitt tal. pusshej

Något i denhär stilen såg det ut när jag kickade bilen. Vid 0:18 så ser ni... en dubbel kick fast mot rutan på bilen och inte en kines ansikte.


hola

tillbaka från riksgränsen. Typiskt med dåligt väder så det blev bara en dags skidåkning. Den dagen var dock underbar, det hade snöat typ 1-2 meter dagarna innan, så när jag och pappa drog ut i offpisten var det bara att pumpa puder! helt otroligt. Missade dock fet backen, det ligger ett bergs lite avskiljt som inte är riksgränsen där det ser underbart ut att åka ner, det går ingen lift upp så det är 1 timmes strugglande i djupsnö i svart backe x3 uppför, ialla fall mitt och carros tåg gick hem halv 4 och pappa och mats orkade inte springa upp för berget så det blev tyvärr inget den här gången. men men, vi fick en härlig skiddag ialla fall.
Grattis igen pappa, 50 år. Starkt jobbat! ;)

nu ropar sängen, pusshej

hejhopp

Tillbaka från danmark(lund). Det var sweet, vann alla 3 matcher och fick mig ett litet smakprov på våren. Skönt att kunna ta fram sina toffler och bara glida utan att ha snö upp till näsan.
Jag blir mycket glad när jag faktiskt ser att det börjar regna när jag går till skolan måndag morgon. Och att när det har slutat och solen kommer fram så blir all snö och is på vägarna till slask! Stort framsteg för norrland!! snart kommer longboarden och tofflorna fram!!
Bra träning för mig och rob idag klockan 7, tänkte bara säga att vi var där och strugglade för våran utveckling, VISSA TODDE JU INTE PÅ OSS, nämner inga namn, men listan var lång och smutsig! nick, du stog högst upp, med stora bokstäver!

haha, många bra moments i helgen!! pallar inte skriva dom nu, dom kanske kommer sedan!
Ska plugga nu, pusshej!

haha, va fan hände på lektionen idag när en lärare gled in med 4 italienare och alla sa hi på engelska, sitter jag längst bak och ska brilljera lite och tar upp handen och säger HOLA! what?
im out

GAME!!!

Game, finito, gameover, enough, slutspelat, kaputt, färdigt, no more!!!


Frölunda slog just ut luleå! helt underbart! Era jävla skoterraggare! Sluthatat på ronny sundin, ni kanske ska börja hata på harju och omark som inte gör sitt jobb.


FRÖLUNDA<3

Rubrik: Här blir alla vinnare

Så var rubriken på framsidan av kurirens tidning idag.
"Här blir alla vinnare" Sedan var det en stor bild på ett race som skulle påbörjas med 5 st handikappade och deras hjälpfolk. (Deltagarna, länets alla elever med funktionshinder, tävlar mot sig själva i olika idrottsgrenar) Erik som läser tidningen kollar på rubriken och sedan på bilden och sedan visar den för mig sedan säger: "Här ju ingen vinnare, i guds lotteri" inte okej erik..peys


Jabba

What up, sweet vinst mot steelers, vi kanske inte var värda den, men vi kämpa i slutet och tog hem det!!! Några som tog hem det var ju FRÖLUNDA, 5-1 IGEN LULEÅ! Harju och omark, det är dags att kliva av skotern nu!!!

Titta bara! värt varje sekund!!!pusshej

tja

dålig uppdatering igen...
Jag och rob stog på smedjan här om dan och så var det 2 personer som stod och kollade på oss.. rob stog och hoppade och jag gjorde lite dance moves, sedan när jag och rob ska gå och handla så går vi förbi dom 2 som stog och kollade.. då frågar jag robin kanske lite för högt, "är det en kille eller tjej?" och hon hör ju typ det så hon tittar mot oss, medans jag och robin inte tänkte på att hon kanske hörde att vi sa så, så vi vänder oss om och ska titta om det är en tjej eller kille innan vi går över vägen, och hon står och fet glor på oss!!! rätt i ögonen!!! hemskt det var, om en blick kunde döda så hade både jag och rob legat på smedjan den kvällen. Helvete vad hon glodde på oss när vi gick iväg.. frågan vi ställer oss är om det var en tjej eller kille... det lär vi aldrig få veta, om det inte är någon som känner denna blond varelse med skatear skor, reggiepants och pluffsigt nylle?

Hade tänkt försöka sova nu... får väl se hur det går med det... Tungt med matte prov imorgon!! Ibland ställer jag mig frågan, varför valde jag matte c, när jag tycker matte b är ett helvete? (ibland ställer jag... efter varje matte lektion tänker jag så)

hade tänkt lägga in en Jbwk video, men jag orkar fan inte leta upp den på dintub, så jag postar den imorgon istället!
pusshej

Jaaaadå!

Var det någon som såg hockeyn igår? Luleå-frölunda? Jag tror ialla fall att det är 2-1 i matcher nu. nice som fan, frölunda har 2 raka hemma matcher! Det kommer bli sweet stämmning i skandinavium säger jag bara!!

im out för nu.
Skriver ikväll me. puss

stockholm

ja, nu är det stockholm som gäller... kan inte säga att jag är jätte sugen...

what up

Tungt med träning nu måste jag säga, stockholm imorgon för 2 matcher! ja, sedan börjar ju skolan! kanon!!
najs c-walk, har synat den för många gånger ;)

magnus 2


Magnus

Inga hat på denhär killen! :P

vofflor är gott

Bra voffelchill igår måste jag säga! Vi hade några riktigt sweeta stunder! Tex när vi lira s-smash (nintendo 64) och när nästan alla hade skinnat, och man ser hur det rinner svett av en av oss (wasent me). Ett annat sweet moment var när stefan försökte ta över voffeltronen och tro att han kunde gå in och veta hur det skulle göras, men då straffar niklas honom direkt och säger, akta dig, vi är svennar, vi kan sånthär!
Bra mariocart chill efter, jag och ley tog över som vanligt;)

Plannja vann, det var dock en choke på slutet, min man johan skulle haft foul men det blev inget... dom kanske inte var så high class för plannja under matchen, men sista skottet är fan inte okej att choka.

Bra chill nu, jag och jordgubbsfilen!!!
pusshej

Jabbawockeez är verkligen föööör bra!

hahahahahahahahah!!!!

A woman missed her flight at the boarding gate in Hong Kong...
Största dampet jag har sett typ... Min syster skickade denna till mig... hon skrev, ungefär såhär mongo är du... tack, det värmer verkligen när jag ser den dampigaste kines kvinnan någonsin...

Jag tänker på det när jag ser den, undra va fan människan säger..

...

på riktigt, det räcker med snö nu fan! Försökte gå hem från stan precis, det tog mig ungefär 20 minuter... det brukar ta 5 min... inte okej.
 
Bra snöbadning efter träningen :P Jag, nils och ådvall hittade ett räcke som vi ställde oss på och sedan bara lutade oss tillbaka och röll ner i snön, otroligt skönt, dock dåligt av filip att inte ens ge det ett försök. dåligt leyan..


bra skit
 

förslag på rubrik?

En kompis i göteborg såg att jag hade en blogg.

Sebastian: Jasså lukas, du har blogg?
Jag: jo, ibland :P
Sebastian: Du är alltså den nya blondinbella
Jag: kanske inte, men nästan ;)

jag måste säga att beck var sådär igår kväll... Handlade om att någon hade förfalskat en porrtavla med tjocka människor på... massa människor dog med, men beck hann lista ut allt innan hans tjocka tyske vän blev skjuten! otroligt.

egentligen finns det bara en sak att säga, hur sweet är det inte med lov? helt otroligt skönt!
pusshej

haha, vad ska man säga?


jag har en känsla...

... att jag har varit lite oaktiv med allt som har med bloggar att göra... jag har inte orkat skriva något eller göra nån ansträning för att det ska bli något bra med den härskiten, men nu kommer det förhoppningsvis bättre tider!!

97 inlägg på bloggkoll pratar väl inte heller för att jag har varit så närvarande på sistone... men det är dags att jobba upp sig där med!

Idag är faktiskt ett jätte fint väder, solen skiner och allt är fint! exakt en sånn dag man vill vara ute och gå på, synd bara att det är -16 grader...
Var hos danne g aka 50 igår, hanna och tove lurade oss till att se nån skräckfilm... Den var väl inte så läskig, det tyckte inte dom som låg i sängen ialla fall... en annan fick ju ligga på en madrass helt ensam på golvet... thanks guys!

ska försöka hitta på något att göra nu, funkar inte att sitta inne hela dagen helt ensam...
slut skrivet, kanske kommer något ikväll med! pusshej

Bring the noice


RSS 2.0