skratta eller gråta?


dszdfgdsfhgdf jgjhgfkhgjkjhgkhgjkhgjk rob


här sitter jag på kylen, hääär kan man inte sitta om man har tjej!

jag har inte nuddat golv en Enda(=P) gång, in i kök, NEEEJ! nu måste jag straffa mig själv! :P

puss

adfasgadsgdfgdsg


were did my cat go ?

det var storytime i omklädningsrummet och ni såg säger trädprogrammet där det var människor som såg ut som träd.. äckligt som fan. men ialla fall, vi snacka lite om det och sedan kom vi in på att någon hade sett på tv nån tjock person som vägde 320 kg, då fick jag reaktionen daaamn va tung den personen är... sedan berättades det även om att personen hade tappat bort en katt för 1 år sedan men inte kommit underfull med vart det hade sprungit iväg eller om den hade rymt. Ialla fall, det var dags för 320kg personen att typ undersökas eller någon koll som var tvungen att göras, då när dom lyfte på den uthängande 320kg kroppen så hittar man katten som i ett väck brevid magen... så har den legat där och blivit strpt typ utan att 320kg personen hade en aning... fett hemskt!!

 Hur sjukt är det inte? jag blir fan helt knäckt! tycker fett synd om katten.

puss

hörru, din lilla rackare!!!

ja, dålig uppdatering med skrivandet, men det känns som att jag har fullt upp och som jag har skrivit förut så har mitt guldfiskminne svårt att komma ihåg allt som händer under dagarna!
Vi har haft sm i helgen, och eftersom att jag redan innan helgen kände mig som en handikappad 50 åring så känns det inte riktigt bättre nu, 3 matcher var inte rätt botemedel helt enkelt! men det var najs att lira!!

bra låt, min syster lyckas alltid finna bra musik!!


hare
bra

sfsdhgfsjtfsgfhs


dfggfhfsdfgdsfgdsfhdfgh


Araya is back in town!

japp, legenden är tillbaka! idag när vi satt på t-a och åt så snackade vi om lite olika saker och helt plötsligt säger araya till mig, lukas du vet Michael Jordan, jag ba, a what about him? jag visste inte att han spelade basket förens igår... då säger jag direkt, va fan trodde du han spela då ? golf ? då säger jag och erik, varför trodde du det? men han gör ju det i space jam? men lilla araya? såg du bara början av filmen ?? det är ju faktiskt en basket film? jaha, men han spelade ju faktiskt golf i den ? ja, men du hade inte en aning om att han var världens bästa basket spelare genom tiderna förens igår då? öööhm, näe... snyggt, vad finns det mer att säga än stockholm ? ;)

puss

sdgfdhgsfdsfhdhgfhgf

tungt matte b prov idag.. Gick ändå okej måste jag säga! bra plugg över telefon med p.a igår (Y)!
Ikväll blir det till att syna gladan vs höken och sedan direkt till sängen!!det sägs att rob känner snubben eller någon som känner honom!!! fett med coolt!
im out

whaaaaaaat?!?

jag hoppas att någon skämtar med mitt jävla nyll!! Detta är fan inte okej!! jag blir ledsen på riktigt!!jag går och gräver ner mig i snön! och kommer fram när det blir vår!

Im out! :'(

Thats me in the corner!

Losing my religon!!
Måste säga att när denna godbiten kom upp på mobillistan i omklädningsrummet så blev det bättre stämmning än på allsång på skasen!! Jag, manu, jonteyan och nils klämmde i från botten!   Oh no, I've said too much I set it up. That's me in the corner That's me in the spotlight, I'm Losing my religion!!!

Im out


inte okej

om det går att vinna är det inte okej att förlora!
speciellt inte mot ett gäng dåliga norrlänningar... nu är kanske inte volleyboll inte är riktigt rätt grej för alla men ändå!
Vi fick oss några riktiga skratt, typ när nils skulle plocka fram hoppserven och sedan träffar bollen med fingertopparna så den hinner studs 2 gånger innan den kommer fram till nät :P

Farlig battle


hfghfdfgdshgdsf

qwertyuiopå asdfghjklöä zxcvbnm,.- ?


dfggfhgfhdgdfg

fingrar i ögat = kanon!ni vet vilka ni är!
a du!

sdfgdfhgdfhdfhgfh


sgdgdgdhgfhgfh

ännu en underbar video från min man björnps. Ibland kan man känna tecken av att man tränar förlite, träningsverk i 4 dagar efter pingis på idrotten är en av dessa tecken, ni som har det kaaaanske borde börja göra något ;)

peyz

dsfdfhgdhdfgdfgdfgd

sweet vid som fan.jag är ut, puss

what up youtube?

500 Internal Server Error Sorry,
something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

Also, please include the following information in your error report:

 YYW96RMeFoXYm-5Cwopthcq6isFG-tUaL5iw56rKAH7HSEid9o7dpLMEsSHl eb4qaiQEDO1ccROt_39WU5c_JsAiLicSjRg6H353o8VfEt4fW4tDhM76BJue saZg02D6Lb6ftk1IUuALKIxmzN2ekGgu3yooJWwhULoqp-fTxevhSqRWvQn_ 1yVAuCZY6gNbr5JvYlfxH4cN923htRaQQJzH94oI-4A-5QQ4UarYDTW6KfvD 2ILLkkgEA3tv-q_eMQd53h62Ne5SQ6fXUVkxgVUywAO-qcdHv63oP0N1wM0n FyDgXlQZ9XRcQ_ynB4mI9-a_3AHbODgyVVXblKvANmyku7auihvng7hTjYw9 zVnzr8eP5zUYErqjjOI9KH88distf__nrPBSdwKR3gMSq1I6ad06ksAgoM-Y sofjRaf6jCEjevsIRJ_ZbOFnIGez01nP6SRrjdteDrPk7lkRm5-ceiCJrEqS RWU06Vy1AWqb5QoRrWYq3isUpohhNbYkr_HEg-t3Al9hlTYHx9ZYFhQ9kD9e

Andra gången youtube blir hackat..

Björn, du e la fö go!!

denna mannen är bara för underbar!!!lycka

igår när vi hade träning med maria så hade vi springfys och humöret var inte på topp!! kan det vara det när man har springfys med maria? jag tänkte på hur ledset och kallt det skulle bli påvägen in till stan sedan efter träningen. Men då händer det omöjliga, det börjar regna!! regn betyder plusgrader! plusgrader betyder normalt väder!!
Det kanske finns hopp för norrland ??


Den vita chokladen!!

Den vita chokladen visar sig här och var!!


en video säger mer än 10 ord?

riktigt bra skit, leyan kan ju till och med dansa till den ;);) syna facebook :P
'
pözz ;);)

bra pingis!


det blir inte så mycket bättre än såhär!


finns det inget slut ?

finns det inget slut på det här?
Idag när jag kelv utanför träningen så är det snöstorm. Jag får typ tårar i ögonen! fan det räcker nu? vi (jag) vill inte ha mer snö, det räcker fan! norrland ska fan alltid överdriva! Dom ska ha mycket snö, men det räcker inte, det ska vara -40 med!! Då är dom glada! näe förra året var den sämsta vintern någonsin sas det, ja ba jaa fan, det var ju inte bara snö upp till knäna och ett snitt på -22!!

måste ge lite kärlek till min pojk g-unit, detta är en riktig goding skulle jag säga! Den är gammal, men smaken är fortfarande god!

Vi hörs, om jag inte blåser bort i snöstormen ;)

lule å

kallt, det behövs inte skrivas något mer!!!

-15 utanför flygplatsen!
Thats it for today!

jag är ut

-x(-8)=+43x

Idag var det 8- när jag gick hem från spårvagen, jävligt kallt. Åker ju tillbaka till luleå imorgon, det känns ju sådär när det är -8 här i göteborg och jag fryser som en råtta, och det är ännu kallare i luleå, fan, det rullar inte.
Jag har faktiskt tänkt taken att man nog inte ska bo där uppe, hur fan gjorde man när man inte hade mössor och tjocka dunjackor? Va fan hade man för hype hyddor som inte ens nästan var kalla i den -46 gradiga vintern. Det är fan en fråga jag ställer mig!!
Bra skit, hitta den i pappas mapp, du är duktig pappa som la den där:)


hare bra! puss


nej

det som inte får hända hände...
Jag och min familj -syster hade varit och sett "nya" bond, och sedan efter när vi har gått ur biografen och börjar gå tillbaka till bilen så börjar jag och min syster små hopp/springa för vi är så glada, ialla fall, vi kommer fram till parkeringen före mamma och pappa.
Det är frost på våran bil och jag tänkte att jag skulle piffa upp bilen lite och skriva bond över hela framrutan :p vi skulle ju ändå skrapa den sedan.. Jag börjar göra ett stort B, sedan när jag hugger in på O;et kommer min pappa och säger, lukas, va fan gör du?? målar ser du väl? svarar jag, det där är inte våran bil....  asså seriöst? det blir ju inte bättre av att ägaren typ kommer 5 sekunder efter att jag har sprungit där ifrån. Jag löper ialla fall bort till VÅRAN bil och hukar mig och hoppas på att han inte såg att det var jag... Bra jobb lukas!!

godnatt


jobb

Idag var det jobb i trädgården... det sas att det bara skulle behöva jobbas i en timme, men eftersom min pappa har lite samma gener som bosse (fystränare på bg) så blev det 2,5 timmars arbete!
Jag och min syster började kratta löv på framsidan, hon tog gräsmattan till höger och jag tog den till vänster, när jag just har krattat ihop alla löv på hela gräsmattan, asså verkligen alla, jag går och hämtar en påse som jag ska trycka ner allt i. När jag öppnar påsen och försöker rulla kanterna lite sådär snyggt så att den ska stanna öppen så man kan lägga i alla löv, då känner jag hur det börjar blåsa ordentligt, och plötsligt är inte lövhög inte riktigt är lika stor längre, den är faktiskt hälften så stor!! alla löv åkte tillbaka till sin vanliga plats. Jag blev typ ledsen när jag tänkte på att alla löven jag hade krattat ihop var helt utspridda igen, det gjorde inte saken bättre att min syrra står och as garvar åt mig, och det gjorde verkligen inte saken bättre av att min pappa kommer och säger, varför står du där och deppar, börja kratta för fan!!


im out


Sagan om ringen

Hela familjen - en syster låg och kollade på härskarringen. När det börjar närma sig slutet och det kommer lite känsliga repliker tex när frodo och sam springer upp för vulkanen och sam just har kastat en sten i huvudet på gollum och frodo ligger helt medvetslös, jag kan inte bära ringen åt dig, men jag kan bära dig!!! man blir ju rörd över dessa små hobbits!!

Det mest känsliga är när dom ska ta farväl i slutet, när dom har fixat en båt och gandalf och frodo har gjort sitt och ska åka, gandalf säger något om tårar och att dom gråter i lycka inte i ondska, klart man blir rörd?
Sedan är det frodos tur att ta farväl, han startar upp en stoooooor gruppkram så alla blir jätte ledsna och gråter, just då frågar min pappa min mamma varför hon sitter och gråter, då svarar hon att det är sorligt och att hon inte är den ända som gråter och pekar på mig, då frågar pappa, lukas, gråter du???? nej säger jag uppriktigt och torkar bort tårarna, jag har något i ögat.

Kvällens hjälte går fan till Frodo Baggins, snyggt jobbat!

RSS 2.0