inte långt kvar nu!!

Inte långt kvar till lov nu, riktigt skönt ska det bli!

Bg-intagningar idag! jag, jonte, malin och ida höll i fysen. kanon fan! dom 2 första timmarna... lite långtråkigt efter 4 timmar, så jag tappade pokerfacet och började leka lite. När vi körde brutalbänken så skulle man måla ett streck på deras ben 15cm från knäna och där skulle dom upp och nudda när dom körde. (För er som inte har en aning om vad jag pratar om så är det en magövning som man ligger med knäna över en plint och sedan ligger man ner med ryggen på plinten och sedan gör man situps) Iallafall... efter 2 timmars hårt arbetande så blev jag lite oseriös och började måla på folks ben istället.. :P En tjej fick tex en fin glad gubbe på framsidan av låret, en annan fick en jättefin blomma, visst blir man gladare av en glad gubbe istället för ett hängigt streck över benet!!
Jonte lyckade spänna sig lite när tjejerna kom också, men han gjorde det ändå på ett proffsigt sätt så jag ger han ändå lite kärlek ;)

sista dagen innan lov imorgon! underbart skönt!!!
Pusshej!


friluffsarnas dag

sweet dag idag, även fast man kunde chillat ute på isen i 30 minuter så var det ändå en bra volleybolltunering. Vi vann inte, ja, jag är besviken! :P fast lärarna som vi mötte i finalen var faktiskt riktigt bra, och när ante och roggan steppar upp sitt game går det inte att ha 2 stolpskott som inte har en aning om vad dom ens håller på med!!! meeeen vad gör det om 100 år... även fast vi nog hade varit lite stoltare över vår uppväxt om vi hade vunnit. men men, jag tar den förlusten, plannja pride steppade upp sitt game med, råkade dock smasha henne i ryggen...

Bg intagning imorgon .... jag och jonte ska hålla i fysen, det blir mycket skrik på smått folk då!!
Det ska ju bo folk här med och faktiskt inte vilket folk som helst. För er som inte visste det så bor jag ju med en skåning, och när jag tar hit folk så brukar dom fråga mig vad han säger, och ibland förstår man som inte! (ledsen niklas, knäa mig inte) men nu ska det ialla fall komma 2 skåningar till... tungt..
 
klart slut.

ps. nån som har synat senaste heroes avsnitten? ligger 3 efter, vet, det är dåligt... Hoppas ialla fall det är lika bra skit som alltid!

Over and out

har verkligen ingen bra rubrik

snöstorm och allt är förjävligt... Saken blir ju inte bättre av att vi har fystester imorgon... hängigt som fan, hoppas det snöar några meter inatt så man inte kan gå till skolan...

deppigt inlägg, men thats it.
im out

"vad är upp"

tro det eller ej så är det fredag!! helt otroligt underbart skönt!!

-grader

ida var det ju bara -25 grader när jag vaknade idag... uppmuntrande!!funderar starkt på att köpa en iphone, fett sugen


im out känns inte riktigt som ett bra avslutningssätt idag efter som att jag verkligen inte vill gå ut..
Puss

sdfdsfdsfs


JabbaWockeeZ


tack, det räcker!

Ja, nu får det nog räcka med snö. det har snöat i 4 dagar i rad nu? det är snö upp till knäna snart! det räcker fan!

my man twitch
 

hahaha, en tjej i programmet?


ännu en fin dag!

folk pratar om att februari är det värsta, men nu är det tredje dagen irad det är fint väder. Idag var det ljust när jag och niklas gick till morgonträningen, det är inte dumt ska jag säga er!


Bra tidsfördriv!

puss

goda nyheter!

bara 129 dagar kvar till sommarlovet!!! schnyggt!

afdsfgdafgdg

man blir ju inte mer än glad när det kommer sol 2 dagar irad? att man faktiskt blir lite sugen på att vara ute såhär på vinterkanten. kanon är det!!
håkan du är underbar med! även fast VISSA hatar utan gränser!


puss

en dag att minnas

Idag är faktiskt en dag att minnas, när man vaknar vid halv 9 som vanligt så är det faktiskt ljust ute. När jag ska gå ut från trapphuset så är det något ljust som bländar mina vinterögon! Tro det eller ej så tittar solen fram!! Hej min vän, jag har saknat dig!! Man blir verkligen deprimerad av allt mörker? solen här uppe är som en flyttfågel? den som åker iväg när det blir kallt och när vi behöver den som mest!
Solen spring inte bort igen, jag tycker ju om dig :) även fast alla norrlänningar inte vill ha dig här på vintern för dom ska ha mörkt 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan men jag vill att du stannar nu och är kvar ett tag. :)

Puss

RSS 2.0