assfadsfsdsdsfs

var ute på promenad :) vi var ute på isen, ocn inte bara med en fot utan vi var långt utanför isvägen...kanon, vi ramlade inte i alla fall =) den håller fortfarande!!
extra träning imorgon, träffade robin ryan påvägen hem, vi ska träna imorgon på hälsans kl 0700! ska bli najs!
Var på basket förut, gladan slog g-stad! p-a och nilsson dominerade, dock inte så oväntat.Fick min födelsedagspresent av robin med, en hel prinsesstårta, så vi satt och försökte trycka i oss den, vi kom halva, sedan sa det verkligen stopp!

ska försöka sova lite nu, dåligt med sömn senaste dagarna!
pusshejye.

idag regnade det! det betyder att det inte snöade, och det betyder även att snön försvinner. fantastiskt!
Jag och viktor tänkte ta oss ett åk på våra longboards idag men eftersom att det skulle regna just denna dagen av alla så blev det inget.. istället blev det ett andra tränings pass med Crille och Jonte, bra skott pass. När jonte hade 20 treor irad kom jampa in och sa att han var en dålig skytt som bara stod still och skjöt utan att han skulle springa som en tok och sedan skjuta och när han gjorde det så missa han... sjukt tungt!!
Hur fantastiskt ser det inte ut? snowboard fast på asfalt!


helg..

Helgen har varit allmänt sugig, vi förlorade mot norrköping och var tvunga att spela om 3-4 pris,otroligt tråkigt att inte vara i final.  vi vann den och kom 3a, vissa säger att det är bra, andra säger att det inte är det. Jag är en av dom som inte är nöjd någonstans av att komma 3a.. kan man vinna ska man göra det.

Fyller även 18 idag och det var väl okej. Var hemma hos jonte och åt god middag och fick tårta, tack så mycket för det.

damn

sjukaste jag har sett... jag har lite att träna på... kan inte vara glad över mina 15 vanliga chins längre..

norrland

det var någon som berättade en story i omklädningrummet om någon i g-town som hade sagt att en killes skoter var hängig, och killen med skoter blev fett less.. nån dag efter letar skoterkillen upp han som sa att hans skoter var hängig och börjar snacka allvar med honom...
han börjar samtalet med, varför säger du att min skoter är hängig? för att jag tycker den är hängig sa killen.. TA TILLBAKA DET! den kyliga killen säger så klart nej och går där ifrån... skoterraggaren springer efter honom och slår honom i huvudet med ett järnrör så han förblöder och dör.... nån måste ju fan skämta med mig? Hur fan kan man slå någon i bakhuvudet för han har sagt att en skoter är hängig? inte okej.. det funkar fan inte så...

kanske lägger upp en video sedan, vi får se!

peace

ge mig vår

tja, snön börjar faktiskt försvinna. Det gör mig glad!!

Har egentligen inget att skriva, men det har varit dåligt med sweeta dans videos på sistone :Ppeace

Hola =)

Idag var det golf för hela slanten. vi ska inte prata om hur det gick.. men jag gick i t-shirt och chillade. riktgt skönt, imorgon ska jag tillbaka till snön... det blir nog bra.

Igår var det middag i stan hos mina systrar! (pappas försenade 50års middag) Det var god mat. Bra jobb systrar, innan det så var det champange som gällde jag tog på mig att öppna flaskan. Pappa frågade om jag visste hur man gjorde och då sa jag självklart ja... sedan när jag började så avbröt han mig direkt och sa, du håller ju flaskan fel... så visa han hur man skulle hålla och sedan fick jag ta över igen.. han försökte sedan säga något men jag hörde inte vad så jag poppa korken och träffade nästan pappa i huvudet... det var som inte bara att korken flög.. om vi säger att det blev ett stort hål i taket... och jag var fett nära att träffa pappa i huvudet...  i alla fall jag öppnade och korken flög men jag tänkte inte riktigt på konsikvenserna.. det var ju någon som hade skakat flaskan så halva flaskan rann ju ut när jag poppa korken :P fett skoj :P jag skulle ändå inte ha något :P
 

Bio och sedan chill/pingis hos magnus. Vi ska se män som hatar kvinnor, och jag hoppas den är så bra som alla säger.. för jag och camilla skulle sett kenny innan men sedan ville pappa och mamma följa med och dom uppskattade inte kenny starfighter... undligt nog, alla gillar kenny!!

ska röra mig nu
puss på er!

Sol=bad

Ja, ni som inte trodde på mig när jag sa att jag skulle bada när jag var hemma kan ju bara gå ut och gömma sig i snön.
I luleå snöar det, i göteborg badar vi! :)  Det kanske inte var 24 grader varmt, men det funka, inte så farligt kallt.
Det enda som var lite tråkigt att det inte fanns någon brygga... Det var ju bara den där järn grejen som bryggan ligger på... så här på för säsongen har dom inte lagt på plankorna än.. det betyder även att det inte fanns någon stege där man hoppa i, så vi fick ju simma en bit med...

Det känns skönt att ha fått det gjort, nån gång måste ju vara den första ? ellerhur ?
pusshej

sol och bad!

Jag har inget att skriva nu mer än att jag ska äta och sedan börjar röra mig mot badet! ja, jag sa det, utomhus badet, havet!  jag och mikael ska bada, det är najs väder och kan inte bli bättre!!

Mot kylskåpet!
pusshej

Home, sweet home!!

har gått i shorts hela helgen och nu är jag hemma i götet igen! Otroligt skönt, kom från mormor som bor i smålandsskogar igår på eftermiddagen. det blev lika mycket ätande som vanligt... hon lyckas alltid trycka i en otroligt mycket mat, fast det kanske är vad jag behöver...


Träning med gothia ikväll, kan bli najs, sedan får vi se vad som händer, om det blir en efterlängtad pingistunering med boysen eller om det blir jag och 50 tums tvn.

Ska röra mig för nu, pusshej


The unborn

Jag vet inte vad jag ska säga om denhär filmen mer än att jag blir psyk av att titta på trailern!! nån som är på att se den?

Höj volymen och släck ljuset !
Klicka på HQ vid ljudknappen så blir det bättre ljud och bild!!ska sova nu, försöka i alla fall...
pusshej

asdsddfdsfdsfs sdfss

tja, snart påsklov, ska bli otroligt skönt! Åka hem till götet och ba ta det lugnt, kanske gå i shorts och annat sommrigt!! det börjar faktiskt bli lite mer vår här uppe nu, jag hoppas ju starkt på att all snö är borta när jag kommer tillbaka, kommer mest troligtvis inte vara så, men man kan ju alltid hoppas.

hade något riktigt bra att skriva igår men jag glömmer ju alltid bort allt tills jag kommer hem...
aja, ska röra mig nu.
pusshej

 

NCAA

Blir det att kolla NCAA finalen inatt?

måndag...

när jag hade chillat med crille danne frunkan och monir så när jag och frunk skulle gå hem så gick vi utanför stadshuset och då stannar det en bil lite längre bort, ett huvud kommer ut och skriver, ska du ha skjutts? jag ba, sa hon till mig? så blir det helt tyst och ingen säger något, jag ba, vaa? ja? ska du åka? då säger jag till frunkan ganska högt, vem fan är det som är i bilen? Men det är ju jag? Malin ? så är det malin och hennes mamma som är ute och nattcrusar med bilen :P fett rädd, trodde typ som skulle plocka upp mig och köra iväg mig så jag inte hitta hem...

Sjuka grejor!


Comviq duvan

ännu mer kärlek till brevduvan!!tja

Jag har verkligen ingenting att skriva... är hos nils och han kom på lite ideer på vad jag har tyckt varit roligt denna dag. En sak som faktiskt gör mig ganska glad är dom nya conviq reklamerna, med en duva som springer runt och en skön göteborgare som pratar! Det kan ju inte bli mycket bättre än så..
haha, det blir fan inte mycket skönare än detta :P
RSS 2.0