sladdning och buskörning

japp, precis handlat med nickos tränat innan det, gick ju sådär... för alla utom robin som kanske gör sin bästa träning någonsin? kanske?
När jag och nick cyklar hem från willys så åker vi ju förbi kiosk piraten. Det är sådär lite smådött inne i affären, det är utanför själva livet är! Det är ett antal coola byggare som står med sina ny sylade volvo 240's. för er som inte vet så är det en av dom älsta volvo bilarna som finns på vägarna. (dom flesta kör utanför kiosk piraten). Ialla fall. Dom är utanför och kör, spelar hög musik på sina dåliga sterios, sladdar, skriker, röker och ser allmänt coola ut(enligt dom).
Asså okej om det är sommar typ och nån har bil och man åker ut och chillar nån stans, typ grillar, tar en öl vid vattnet och lever livet! MEN det är inte okej att leva utanför kiosk piraten, och det är verkligen inte okej att leka cool och stå och röka när det är -12 grader!
När dom sladdar och sånt så stannar man typ och kollar och bara väntar på att någon ska sluta i vattnet!

kärlek till er byggare!
im out

Följ min blogg med bloggkoll
Bra låt!

Kommentarer
Postat av: Mia

du har alltså ännu inte förstått att de är dig dom vill leva upp till? att de Du som är deras förebild? att Dom tar efter dig? Tänk på de nästa gång!

2008-11-20 @ 08:58:19
URL: http://miaae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0