gametime

vi slog alvik! kanon, det bästa var nog att araya satt i seck! alvik, alvik bästa laget alvik alvik vi är bäst!! nähä! näe men bra lir, alvik var bra, men denna gången räckte det inte mot bg, det betyder att det är 3 vinster på 9 matcher, det är ju ändå ganska bra!!! eller?för er som inte visste det så är håkan hellström från göteborg, och för er som inte visste så är han från västra frölunda. för er som inte visste det så är jag från göteborg, och för er som inte hade en aning om någonting så är jag från västra frölunda med!

im out for now

sdgfdfgdfh

Bra age of empires lir!! när det blev lite för lätt så tog jag en paus och tittade lite på youtube, då kom denhär godbiten upp!!

 

yepp

det är kallat att livet suger när man måste plugga engelska på en fredagskväll!!


Det finns inget mer att säga än att denna låten är top of the line!!


bra hype


lucky one

asså den här killen behöver lite extra kärlek!!! jag hade börjar gråta om det hände! på riktigt!! jag hade verkligen börjat gråta!peace out, kanske lägger in nån bra låt sedan!
puss

Stockholm (luktar skit)

när vi satt på planet hem så drog niklas upp Muphys Lag, att allt dåligt som kan hända kommer att hända(speciellt när man pratar om det).
Då tog jag mig själv en funderare...

Vi förlorade båda matcherna i stockhol... Vårt plan var 4 timmar försenat. Alla andra bolag hade ställt in sina plan för att det var snöstorm och man måste vara dum i huvudet om man ska ut och flyga i det vädret. När vårat lågprisbolag hade tryckt in alla i planet och vi skulle få åka med det så tog det fett långt tid för det att komma ut på startbanan.
När alla sover skönt och vi cirulerar ovanför luleås flygplats så kommer det en flygvärdinna och väcker mig och säger, du måste tyvärr fälla upp din stol, vi ska landa nu! 3 minuter efter så hör man kaptenen i högtalarn: Vi har lite nyheter, vi får inte landa här i luleå för dom har stängt flygplatsen så vi måste flyga till en annan flygplats, vi ska kolla om vi kan landa på arlanda igen men det är inte säkert. då frågade jag damen som satt brevid, dom kunde inte kollat om luleå var öppet innan vi åkte? känns lite dumt att åka hit och kolla om det är låst? och om det inte är det så åker vi någon annanstans. ialla fall, vi åkte tillbaka till arlanda och fick vänta på att vi skulle landa, när vi landade så skulle vi ner och kolla om det fanns hotell lediga, efter ett tag så sätts vi på en buss med destinaton uppsala, vi åker buss i en timme kommer fram till uppsala och är utanför hotellet, när alla verkligen har tryckt in sig i hotellets lobby så säger dom att det redan är fullt så vi sätter och i bussen och åker till nästa.
Vi var framme och incheckade kl 05:00...
jag och robin var hungriga så vi gick ut och letade en mack att handla på, vi hittar även 2 paraplys nere i lobbyn, det är snöstorm så vi tar med dom och tycker vi är smarta som skyddar oss från snön. Det börjar med att robin fäller upp sitt paraply och 6 sekunde efter så har det blåst sönder så det ser ut som allt annat än ett paraply. det slutar med att vi går som 2 uteliggare med ett paraply var i handen kl 05:10. Vi letar runt efter något som är öppet men vi finner inget, vi hittar dock en tjej som vi frågar om det ens finns någon mack i denhär staden, jaa säger hon, följ denhär vägen och sedan vänster efter ett tag. då frågar jag, är det långt eller? njeaaa, 6-7 km kanske...   öööhm, okej tack, vi hittar något annat....
vi går och letar på tågstationen för där borde det finnas en pressbyron, vi kommer dit och väntehallen är stäng... vi knackar på dörren, då kommer det en riktig uteliggare som faktiskt var där och bodde där, oooohh dom öppnar om 20 minuter... okej tack säger vi och går in mot stan, vi letar lite i stan. blir irriterade för att uppsala är en pissluffar stad som inte är öppen på natten, efter ett tag så går vi tillbaka och ser att det har öppnat! så vi går in och ser att pressbyron inte öppnar kl 6... och inser att frukosten på hotellet öppnar kl 06:30... vi går hem och lägger oss hungriga som 2 hundar.

när vi har checkat ut hotellet så äter vi lite och sedan åker till arlanda, jag och rob tar tillfället och åka lite skridskor på arlanda, det var en tjej som hade något erbjudande så hon hade med sig konstis och massa skridskor och sånt, så vi lånar och inser att det är game på g, vi lånar en tejp rulle och börjar lira Lukas=Frölunda Robin=Timrå Joel=fiffeldommare. bra match, 4-4 blev slutresultatet.

Planet som skulle åka kl 19:40 blev framflyttat och sedan inställt... då tänker vi, aha, vi kommer inte hem ikväll heller.  Micke berättar om att det finns ett plan som ska gå kl 22:50 som har folk på, och om vi hinner så kan några ta plats där, (först i kvarn alltså) Vi hustlar på och ställer oss kön 1 timme innan och kommer faktiskt med på planet. när vi har väntat i 10-20 minuter på att alla ska sätta sig och att dom ska packa in bagaget, allt är chill, jag rob och nick struggla som fan och fick nödutgångslpatserna. tillslut så gör alla sig klara och vi ska åka, jag som plockade fönsterplatsen ser då att det är en bil med ett sånt bagage släp som åker där ifrån, fast fullt med massa väskor, då tänker jag, wait a minit! Då ser jag att alla våra väskor ligger där och blir iväg körda. Vi frågar flygvärdinnan, hon säger att dom nog ska lasta på det där fram. alla ba, mmmhuh...

Vi lyfter allt är chill vi kommer fram det är lite smått kallt på flygplatsen, alla tar på sig sina jackor då frågar folk var jag har min jacka, (aaa den jackan jag checkade in på arlanda för jag inte orkade bära på den) näe jag checkade in min..

Vi står och väntar på vårt bagage i säkert 45 minuter, klockan blir 2 och det känns lite så konstigt när jag har sett samma väska 12 gånger och min har inte kommit en ända gång på bandet... Vi inser att vårt bagage inte kom med vårt plan, men att det skulle komma med nästa plan till luleå som gick precis efter oss, nääähää, det som blev flyttat till 05:40.
som tur fick vi åka med sofia, hade varit kallt att vänta på bussen utan jacka, det var väl en -14 grader eller något...

Just då tänkte jag på Murphys Lag igen, allt dåligt som faktiskt skulle kunna hända hände, ända positiva var väl att vi överlevde, man kanske får vara glad för det lilla? se det från den positiva sidan?

Im out!
puss

the good old days

ni har väl nån gång hört "en bild säger mer än 1000 ord"? det har alla gjort, så jag tänkte lägger in en bild från "the good old days"Här har vi dom stolta kämparna från norrland!!
jag sätter upp en top 5 på denhär bilden!

1. Filip forsling! Riktigt ledsen och smal redan då!
2. Robin johansson! Lika vit som alltid fast med en fantastisk hockeyfrilla med!
3. Gansta ass rickard! aldrig träffat honom, men det sägs att han är jävligt farlig
4. Max (andoneballer#1) husslar med snagg och grön nike tröja
5. Erik edin! Ser faktiskt ut som att edin har riktigt roligt, även fast dom förlora alla matcher med 50+

bra jobb boys
im out

kan vara den bästa ikea reklamen jag någonsin har sett

Rubriken talar för sig själv!  här kommer videon!


har fixat lite med min design, men som ni ser så är det långt ifrån klart!! Jag ska tex inte ha dom fina blommorna där!
im out, puss

sladdning och buskörning

japp, precis handlat med nickos tränat innan det, gick ju sådär... för alla utom robin som kanske gör sin bästa träning någonsin? kanske?
När jag och nick cyklar hem från willys så åker vi ju förbi kiosk piraten. Det är sådär lite smådött inne i affären, det är utanför själva livet är! Det är ett antal coola byggare som står med sina ny sylade volvo 240's. för er som inte vet så är det en av dom älsta volvo bilarna som finns på vägarna. (dom flesta kör utanför kiosk piraten). Ialla fall. Dom är utanför och kör, spelar hög musik på sina dåliga sterios, sladdar, skriker, röker och ser allmänt coola ut(enligt dom).
Asså okej om det är sommar typ och nån har bil och man åker ut och chillar nån stans, typ grillar, tar en öl vid vattnet och lever livet! MEN det är inte okej att leva utanför kiosk piraten, och det är verkligen inte okej att leka cool och stå och röka när det är -12 grader!
När dom sladdar och sånt så stannar man typ och kollar och bara väntar på att någon ska sluta i vattnet!

kärlek till er byggare!
im out

Följ min blogg med bloggkoll
Bra låt!

bloggkoll?

Älska eller inte älska? Värt eller inte värt?
Några kanske inte vet vad det är.. Du blir medlem och dom bloggar du läser addar du till din användare, sedan när någon av dom du har lagt till skriver ett medelande så kommer det upp där, man slipper leta runt på bloggar och kolla om någon har skrivit något. Men det kanske är lite av grejen?

Jag har det ialla fall, är ganska nöjd med det så länge man inte addar typ kenza eller blondinbella som skriver 18 inlägg omdan!


Följ min blogg med bloggkoll
Sweet låt, och ni som inte gillar den är inga dansmänniskor! och hur var det dom där maskinerna sa? Alla som inte dansar är våldtäktsmän!


Im out

nu är det jul igen

plannja vann och jag har frossat i mig min första chokladtomte! nu kan det inte bli bättre.
När jag kom till plannja så kom jag med förväntningar, inte över plannja utan s-valls nya cpamerikan som når planktoppen utan att röra en min.
När vi kom dit så hade han feta dunkar på uppvärmningen, asså man bara satt och väntade på att matchen skulle börja och han skulle hoppa över någon.
Matchen börjar, matchen slutar... han gjorde 12p och var innanför 3 sekunders med bollen en gång typ...
Han hade några feta fadeaway jumpers i ansiktet på the big guys, men tar man planktoppen ska man inte hålla på så!
Lite besviken, man har inte alltid sin bästa dag!
Doug Thomas vann ialla fall uppvärmningen!!!


svettigaköttbullar (palt) imorgon på lunchen, ja rob, i said it!
 
cred till björn myman gustavsson gör sin grej och bjuder på sig själv fullt ut!
Kanon kul!

efter det blev allt lite bättre!

im out

bra kallning

idag i omklädningsrummet när alla var fett otaggade på att träna och blev ännumer otaggade när vi fick reda på att vi hade springfys! en av alla dessasköna lirare sa faktiskt något ganska klokt då som gjorde stämmingen lite bättre!
jag: men fandå, vi har springäckelfys!
den sköna liraren: MEN VA FAN SKA VI HA SPRING JÄVLA FYS FÖR? SER DET UT SOM ATT VI BEHÖVER HA SPRINGFYS?! NÄÄÄE!
Kärlek till denna person, lägg upp den i ansiktet på coach nästa gång så kanske vi slipper!! eller så får vi springa resten av tiden på bg... ;)

hello överrörlig


im out

Dagens aktiviteter!

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är söndagen inte omtyckt, men vissa saker måste ändå göras!
Det blev big time städning, handling + plugg och eventuellt gym

Dagen började bra med att nick tog över lägenheten och stämplar in i mitt rum utan att ens ha en tanke på att jag sover, han är fett lack för att jag drog ut hans intenetkabel och sedan glömde sätta in den. :P ialla fall, kunde inte somna om eftersom att jag fick en halv hjärtattack.
sedan vad det städ dags, jag tog på mig dammsugningen, det hela började med att det var jävlig dåligt sug i skiten och att den spottade ut mer grejor än vad den sög in... Jag blev less som fan och tänkte tanken att påsen kanske var full, jag öppnar hela dammsugaren och kollar, men påsen är inte ens lite full. Då känner jag att det är dags att ta tag i dammsugar Niklas och fråga vad det är för fel, då tänker vi tanken att något kanske har fastnat i röret för det var en röd varningslampa som lyste på dammsugaren. Vi kollar där nere vid dendär som man drar vid golvet, där satt det fast en halvkatt, jag drog ut det som jag trodde var en katt och sedan fortsatte dammsuga.
Efter ett tag så börjar den spotta ut saker igen, och jag hade inte lyckats suga upp en hel katt än! då blir jag less och frågar niklas vad fan som är fel nu, då kollar vi vid intaget där den går in till påsen nere på maskinen! Där hittar jag, en hel kattfamilj! 2 stora katter och 1 barn, 1 Strumpa, en penna och lite andra småsaker som faktiskt inte ska vara i dammsugaren. Man kan säga att katterna hade skaffat sig ett nytt hem, dom hade allt dom behövde! synd att jag var tvungen att förstöra det ..

Sedan åkte vi och handlade på willys, köpte det vi behövde och betalade!
Sedan när vi gick ut och skulle låsa upp våra cyklar så kom det upp ett nytt problem... TROR DU INTE MITT F*** LÅSET  HAR FRUSIT FAST IGEN! illa som fan tar jag min cykel och lyfter den till ett räcke där jag lägger upp den och ställer mig som en pissluffare och börjar blåsa på låset så att ska kunna på in nyckeln... Alla kollar på mig och tror att jag ska äta upp cykeln..

Det är något fel om låset fryser påvägen till willys!!!! det finns bara ett svar på gåtan: Man ska inte bo här egenligen!!
Det positiva med att vi var på willys var nog att jag köpte min första choklattomte. En sånn stor ihålig som man verkligen hoppas inte går sönder innan man kommer hem! 

im out!

söndag

Idag är det söndag och det gillas inte.
Söndag kan vara den värsta dagen, folk brukar säga att måndag tar på sig värsta dagen, men det är nog fan söndag! Man har hela veckan framför sig, man måste antagligen fet plugga, man kan inte hitta på något på kvällen för det är söndag och man ska upp tidigt imorgon.
Men idag gott folk är vi faktiskt ganska lyckligt lottade med att kanonfilmen madagaskar går på tv, den börjar 12:40 på femman. Och för er som inte har femman är det synd om, ni kan ta hand om höet i ladegården istället, om ni inte har femman så har ni antagligen hö precis utanför huset, ett anta kossor och en stor mängd skog som ni kan gå ut och gå i istället för att sitta och kolla på film som inte gör er mer förberädda för vintern.


Följ min blogg med bloggkoll

peys

Fredagens händelser!

Jag åkte hem, en kompis ringer och ber mig komma in till stan, så jag glider in till stan och chillar med honom, träffade några tjejer som skulle på fest, och dom frågade om vi inte skulle komma förbi. Så efter jag har träffar min kompis så drar vi till dendär festen! När vi kommer dit så blir vi upplurade i trappen av en liten hälsafriskvårdstjej, hon gav oss "ni är ju förfan basket spelade ni får gå upp, jag ska åka hiss" vi ba, och chill hon vill inte ha oss i hissen, vi går!
När vi har traskat en bit så känner vi hur det luktar mer och mer spya, tillslut så ser vi att jag har gått i spyan, och my man står precis framför den! vi springer ut igen och torkar av våra skor.... asså verkligen torkar, jag stod i 5 minuter och smörjde in dom i snö! Vi beslutar oss för att försöka ta oss upp till festen igen, för det var ju faktiskt därför vi hade kommit dit men denna gången prövar vi lyckan i hissen!
En rostig jävla ryss hiss, ni vet en sånn smal jävel som bara 4-5 personer får plats i, och som bara 3 riktiga män kan åka i för annars blir det för tungt. ialla fall, vi åker upp, tar oss förbi spyan, och sedan öppnas dörren till festen, vi står utanför och jag svär det är så mycket jackor och skor på golvet så man knappt ser in! det var som en mur! vi stannar och chillar utanför, det kommer massa tjejer som försöker dra in oss, men min kompis kände att han inte fick nån kärlek av någon såvi beslutar oss att gå till stan och träffa lite av dannes kompisar, men sedan när vi är vid porten så hör vi sara nordgren skrika som fan efter mig och danne, hon kommer sedan nerspringandes i trappen, då tänkter ni säkert, i trappen där det var fullt med spya, aa! När hon kommer ner till oss är hon fett full, och jag som inte hade druckit något tänkte efter lite, jag ba, tog du trapperna ner? hon ba, aaa! så skulle jag kolla på hennes ner spyade skor, när jag kollar ner, så har hon inga skor, OCH INGA STRUMPOR HELLER! hon sprang i spyan utan skor och utan strumpor!! hon ger my man lite kramar och sånt, medans jag gick iväg en bit, då ser jag hur hon är helt vit på bröstet! jag ba, eeey krama inte! han ba, vaa? det visade sig att hon tidigare hade spytt på sig själv, det hade torkat och var i fast form!
Vi går in till stan för att träffa lite fler buddies, dom vill att vi går till festen igen, så vi drar dit!
När vi kommer dit så tänker vi, fan va jag ska åka hiss upp!!! men när vi öppnar porten så är det ett start pipandeljud! någon är i hissen och trycker på alarm knappen, först kom det typ melodier, jag ba, skön lirare. Men sedan blev det mer ett konstant pip! då kommer det ner nån byggare och säger, dom har fasnat i hissen! ring 112! vi ba, vilka är det? hockey petter, Ida jako, almgrens flickvän lina och nån random elin.
1 minut senare så kommer det ner ännu en random byggare och skriker "IDA JAAKO HAR SPYTT NER HELA HISSEN!
då tänker jag, hissen har gått sönder och ida jako har spytt som fan i den! Efter typ 10 minuter så startar hissen igen! Dom stog i hela 10 minuer med en nerspydd rysshiss! HUR JÄVLA ÄCKLIGT ÄR INTE DET!!?!?!

Vi går till max och tror att det hela roliga är över, vi är helt enkelt glada för att ha fått ha såhär roligt när vi gick dit med inställningen att det skulle bli en hängig fest.
Precis när vi har lagt av oss våra jackor så kommer hockey petter in på max och ger oss lite extra material.
han berättar att ida inte bara spytt en gång, utan hon har lagt av 3 jävlar, han säger även att den första var typ en vanlig spya, en sånn som alla kan få på fyllan, den landa 1 meter ifrån hans fötter. Den andra var en rejäl spya som landade 30 centimeter ifrån hans fötter. den tredje var verkligen den störta spyan han har sett, allt hon har ätit den senaste månaden! Han säger att han såg, kokta nudlar, pytt i panna och lite andra godbitar.

Detta var nog faktiskt dagens och månadens händelse!
tack för en trevlig kväll tjejer! Man blir alltid lika överraskad!

Im out!

thank god its friday!

Det finns bara ett ord! HELG! och fredagens aktiviteter kan börja!
Idag har det regnat hela dagen och det är is på vägarna så långt ögat når, och det resulterar i att dom högklackade partyskorna får stanna på hyllan, får se vad skohyllan har för annat att  erbjuda!!
Det är massor av minus ute så det blir väl antagligen långkalsonger, dubbla strumpor, dubbla mössor och dubbla halsdukar, ett par varma skidhandskar sitter jävligt bra på händerna med.
Juste glömde säga att jag har inskaffat en festoverall som jag antagligen tar på mig när festen kallar! hittade 4xl, så jag slog till direkt! Kanon snygg!
Kvällens outfit:
Partyoverall från didrikson 999kr
Dubbla hm mössor 49kr st - mycket bra skit
Dubbla nikestrumpor 70kr
halsduk från polan & piret 24kr
dubbla converse all-star 900kr st

im out! peace
 

Høre Tell På Jorda

Frågan vi ställer oss är om det någonsin är någon norrman som har gjort något bra? Jag kommer faktiskt inte på någon föruttom Halvdan Sivertsen. Han har gjort en egen remix med sig själv och m.o.p, riktigt bra skit helt enkelt!
Ge den lite tid i början! jag lovar att det är värt det!Riktigt bra? Inget hat här inte! Den är till och med så bra att halva norge har kommenterat den på youtube. Här kommer lite kommentarer  från youtube!

  • Helt genialt!!
  • Thomax, du gjør norge stolt! 
  • Helt Genialt Låt.
  • jævlig bra.
Dom är stolta över sin landsman! och det ska dom vara med!
im out

no, you did not just do that?

Jag har hört att det finns folk som gör erkännande på sina bloggar, jag tänkter inte nämna några namn och jag tänker inte skriva några onda saker om att dessa personer erkänner saker! Bara lite åsikter :)
Det är bra att erkänna, att släppa ut det man har inom sig, om man har gjort något dumt eller något som man verkligen vet är fel så kan det oftas blir lättare att prata om det med någon vän eller psykolog.
däremot kan man inte skriva vad man vill på sin blogg, det kanske fungerar att säga såhär: Idag hade jag tänkt erkänna att jag var rädd för spindlar när jag var liten. eller, jag erkänner att det var jag som pallade jag av grannens äpplen i sommras, och sedan kastade vi dom på marken brevid där folk stod så det splashade gött som fan och skvätte över hela personen.
Där emot tycker jag inte att det fungerar att skriva något liknande dethär: jag erkänner att jag bajsade på mig för en månad sedan. eller: Om jag försover mig på morgonen så kissar ja i duschen för att bli färdig snabbare.
Nej, det funkar inte så, okej att personen i sig erkänner det för sig själv, men det är inte direkt att vi känner att vi verkligen måste få veta detta.
Det kanske är okej att säga om någon nära vän frågar, har du bajsat ner dig nån gång typ när du var liten?haha!  då kanske man kan säga: jag gjorde det faktiskt för en månad sedan, det hände en olycka om man säger så :(  Man lägger inte upp den av sig själv!  Det går inte.. Detta är min åsikt ialla fall, jag vet inte vad ni tycker.


Tänkte lägga upp en skön låt eller video lite senare.

im out


Top 6


Jag har faktiskt funderat på en sak, det är mycket hat på folk nu om hur usla alla lirare är i luleå, asså ibland hoppar det ju grodor ur munnen på en, tex "fan vilken hängig jävla lirare" eller  " va fan tänkte han/hon/det på"? ibland blir det mycket sånt, därför hade jag tänk göra en top6 med sköna lirare i luleå!


1. Svesse - otrolig kille! Faktiskt den ända i luleå som är på alla ställer exakt samtidigt! 
2 .B-rabbit - Luleås största hustler!
3. Doktor Amad - Bra kille, även fast han går fotbolls!
4. Emanuel Lindbäck - mycket social kille, speciellt mot dom hälsosamma tjejerna ;)
5. 206,5 schampo mannen! (Big Jim) - Bra hitstorier om gangsta eskilstuna!
6. Vi i femman Nils - Start vinst i vi i femman! Sökte till laget det andra året med, men platsade dock inte då
 
10000. Bögspännis V. - allmänt bögig och lyckas alltid spänna sig vid fel tillfällen

Inget illa menat med listan! ni ska vara stålta om ni är på den! Det betyder att ni har gjort något bra, (om man inte ligger på plats 10000...)

peace out

this is me


Någon intresserad?

kvällens asiater? mest troligtvis årets!Tänkte bara ge lite kärlek till 2 sköna lirare!

PS. kolla hela, det bästa är när killen bakom reser sig och går iväg och börjar prata med den lite större kinesen som sitter till höger, den andra fortsätter och kör solo istället! helt rätt
peace

my man

tänkte bara säga att en jävligt skön lirare har fångat en korp (mer kallat corpus kraxus på latin) från sjuans uppstoppade djur rum, den står nu i jägarens skåp. Skåper står på 4an på kungs, om ni inte vet vilket det är så kan ni leta efter MATA EJ KORPEN! Dessa ord står skrivna mitt på skåpet, även fast korpen sticker ut näbben och verkligen försöker bita tag i någon så får man inte mata den! ändå kommer det någon dum fotbolls lirare och säger!! "haha, mata ej korpen" och 3 sekunder efter EY BOYS,  "VI MATAR DEN!!!!" ... asså jag blir typ ledsen inombords när jag tänker på hur liten hjärna den här dumma fotbollsliraren måste ha...
men men, alla kan inte vara bra på allt, denhär kille har ju det tråkigt att han skulle vara riktigt dålig på att just tänka.
Där har vi bilden, hur kan man misstolka det?
Kolla hur hungrig craxus ser ut ;)

BIld tagen av en annan skön lirare på 4ans våning!

im out
Peace

kärlek

Lebron you are the man!


yo

Idag så har jag faktiskt läst tidningen, eller.. jag läste aftonbladet på internet.
Det har ju varit storm lite överallt nu ett tag, och det är typ inte så najs att vakna upp utan tak.. eller få ett träd i bakhuvudet när man går på stan... det är självklart att man ska få veta att det är storm i Sverige, om att tak flyger bort och träd ramlar hur som helst, skrollar man ner en liten bit på denna långa välskrivna sida så kommer man till: Titiyo "Jag har tagit många skit jobb" Hon berättar om hur hon var tvungen att vara med i en julshow och att hon var nästan helt utanför musikvärlden innan detta kom upp, Julshowen blev hennes räddning tillbaka in i artist livet berättar aftonbladet. längre ner berättar hon att hon är hemma nu när hon är tillbaka i artistvärlden igen.
Då kommer vi tillbaka till övertexten "jag har tagit många skitjobb".

du kanske skulle skitit i att göra en hedlig julshow då ? börja inte hata på julshower bara för att du är kass på att göra dom! Om du själv väljer att göra en tex en julshow, så kan du inte komma efter och säga att du har haft en tuff uppväxt och att du har gjort så många skitjobb för att komma dit du är idag.
Jag tycker du lever lite för mycket på gamla meriter. Okej att låten "come along" som du släppte 2001 tung, men det funkar som inte..

lite mycket hat idag, men det är viktigt för världen att lära sig vad som är rätt och fel!
ledsen för hatet Titiyo, du är bäst egentligen (L) men hatet på hederliga julshower är inte okej.. tyvärr

Lite extra kärlek till Titiyo!


Inlägg #0000000003

Peace

what´s that smell? that´s the smell of hate

Tänkte lägga upp mitt andra inlägg, inte för att jag har något att skriva eller berätta för er, utan jag gör det för att det känns inte okej att bara ha ett inlägg. på en blogg ska man kunna skrolla ner och läsa mer av den sköna liraren man faktiskt har gått in på, men jag känner att jag inte riktigt står upp och visar vilken skön lirare jag egenligen är! Därför kommer det ett till inlägg!
Detta inlägg har faktiskt lite handling! även fast jag skrev att det inte skulle det! my bad
Det är mycket hat nu förtiden, hat på enstaka personer kan ibland vara okej att lägga upp, men hat mot tex skåne är egentligen inte okej!!! Okej att skåningar är som dom är, men norrlänningar kanske inte är bättre? Okej att skåne svek oss när vi väl hade accepterat dom och gick tillbaka till danmark, dom drog nog den dagliga tanken, vafan gör det om hundra år?. Ialla fall, jag tror ialla fall att norrlänningarna hade gjorde desamma, fan antagligen byter man sida för lite omväxsling? Vi ska fan vara glada att dom faktiskt kom tillbaka till oss? va fan hade sverige varit utan skåne? Hur fan hade det kännts att inte behöva ta båten över till danmark för att kunna handla billig öl? inte bra alls!
BACK TO THE STORY!
För mycket hat, just därför lägger jag upp en video som faktiskt visar hur snälla och söta skåningar/danskar är!Number #0000000002
im out

what up

Inlägg #0000001
Detta är en blogg som det kommer skrivas i lite då och då.
jag ska försöka uppdatera den så ofta jag kan, men det kan bli lite dåligt med sånt efter som jag inte kommer att ha något att skriva om...

Tänkte bara säga att om det erat namn näms så behöver ni inte ta illa upp utan ni kan se det som att jag bryr mig om er, det är inte mig ni ska hata på, det är ni som borde tänka efter och ta er i kragen och rycka upp er!

first one made
im out

RSS 2.0